Om Kristin Blaker

Kristin Blaker er en svært erfaren coach og helsecoach i tillegg til sertifisert Lightning Process instruktør med utdanning fra både USA, Canada, England og Norges idrettshøgskole.

Kristin gjør i tillegg bruk av sine erfaringer fra tiden som lærer og rådgiver på høgskole og videregående skole i mange år innenfor fagområdene fysisk aktivitet og helse. Hun har også jobbet på Norges idrettshøgskole i flere år som rådgiver og leder.

Mine klienter sier om meg at jeg hjelper dem til å gjøre positive endringer i livene sine enten det gjelder jobb, personlig, eller den balansen som ligger midt i mellom.

Formell kompetanse i tillegg til bred erfaring

Kristin er Professional Certified Coach (PCC) fra International Coach Federation (ICF) og er i tillegg Master NLP coach. PCC- tittelen får bare de coachene som er meget erfarne etter en omfattende coachutdanning med tilhørende eksamener. Hun har studert Lightning Process hos Phil Parker (som utviklet kurset) i London. Utdanningen er godkjent av British Psychological Society Learning Centre. Kristin er også sertifisert instruktør i 3 dagers-kurset Lightning Process, og vil kunne tilby kurs til sykemeldte som kan ha nytte av dette.

Ved å kombinere profesjonell coaching og NLP kan jeg til enhver tid bruke de beste metoder fra forskjellige teorier til beste for den som trenger hjelp.”

Klienten erfarer derfor også ofte for første gang en som ser hele dem og hjelper dem til å se ting i et større perspektiv, slik at de kan begynne ta tak i utfordringene på en mer hensiktsmessig måte enn tidligere.

Jeg vet hvordan det er når livet butter imot, jeg erfarte det selv for mange år siden. Her på hjemmesiden kan du lese mer om hvordan jeg han hjelpe deg med å gjøre positive endringer, og det er bare hyggelig om du tar kontakt med meg på telefon eller e-post.

Referanser fra bedrifter

Etter selv å ha opplevd Kristin som coach i ett år, var hun det naturlige valget når TINE Meieriet Øst skulle starte med helsecoaching. Kristin viser oppriktig interesse og involvering når hun coacher, og alle tilbakemeldinger tyder på at hun lykkes i å hjelpe via virkningsfulle spørsmål – stilt på den varme, engasjerte måten som er Kristins stil. Jeg er ikke i tvil om at Kristins helsecoaching har vært et viktig bidrag når sykefraværet vårt er betraktelig redusert. Lykke til videre Kristin!

– Eva Hvam, Personalsjef Tine Meieriet Øst


Vore samtaler var meget hyggelige. Det var godt at tale med en udenforstående, og én som ikke nødvendigvis var inde i det forretningsmæssige, så man fik nogle andre vinkler på sagen, en man selv så. Herudover var det også en løbende påmindelse om at lægge vægt på de ting, man rent faktisk kan gøre noget ved.

– Torben Hemmingsen, Administrerende direktør Danmark


Jeg har vært så heldig å høre flere foredrag av Kristin – det siste om stressmestring. Du må bare oppleve energien og roen Kristin utstråler samtidig – det er helt unikt! Hun formidler følsomme og personlige temaer på en måte som gir umiddelbar effekt og læring for deltakerne. Kristin må oppleves!

– Anita Winsnes, Administrerende direktør Miljømerking Norge

Andre referanser: